0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Zwembad aanleggen

Droomt u al lange tijd van een zwembad in de tuin of heeft u een nieuwe woning gekocht waarbij u hier eindelijk de ruimte voor heeft? Ga dan voor een zwembad aanleggen in Sittard door Tuinservice Bindels. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het aanleggen van zwembaden, zwemvijvers en vijvers.

Zwembad aanleggen in de tuin

Wanneer u gaat voor een zwembad aanleggen in de tuin heeft u de keuze uit een prefab zwembad of een op maat gemaakt bouwkundig zwembad. Wanneer u een prefab zwembad wilt laten plaatsen heeft u een ruime keuze uit modellen en maten. Zo is er altijd wel één geschikt voor uw tuin, die past bij uw wensen. Wilt u helemaal zelf bepalen hoe uw zwembad eruit komt te zien, of wilt u juist graag dat wij een uw droom van een buitenzwembad voor u ontwerpen? Dan kunt u het beste gaan voor een bouwkundig zwembad. Wij kunnen iedere gewenste vorm voor u realiseren. Zo kunt u gaan voor een zwembad die overal even diep is, een zwembad dat afloopt, een trap in de hoek of een mooie ronde trap in het midden. Uw droomzwembad plaatsen wij voor u!

zwembad aanleggen sittard
zwembad bouwen sittard
zwembad plaatsen sittard

Zwembad aanleggen Sittard

Een zwembad is niet enkel een gat in de grond gevuld met water, hier zit veel meer achter. Dan hebben we het niet alleen over de materialen, maar ook over de vergunningen, het grondwerk en het in werking stellen van de technische ruimte en een eventuele solar-afdekking. Laat u door ons een zwembad bouwen dan verzorgen wij een totaalpakket, wij nemen u al het werk uit handen. U hoeft er slechts voor te zorgen dat u in het bezit van een zwemdiploma bent zodra wij het zwembad klaar hebben! Om er voor te zorgen dat u altijd van uw zwembad kunt genieten is het verstandig een afdekking voor de zomer/winter te laten plaatsen. Indien gewenst kunnen wij in de toekomst ook uw zwembad zomer- en/of winterklaar maken.

Zwembad aanleggen materialen

Wanneer de hoveniers van Tuinservice Bindels een zwembad aanleggen worden de beste materialen gebruikt die er op de markt zijn. Zo gebruiken wij enkel zwembadpompen van Speck of van Hayward, waar wij ook onze inbouwdelen en verwarming van gebruiken. Folieliners gebruiken we dan weer van Alkorplan en Elbe. Omdat we uw zwembad als totaalpakket willen afleveren kunnen wij ook alle andere middelen leveren die nodig zijn voor het onderhoud van het zwembad. U kunt hierbij denken aan overwinteringsvloeistof, chloortabletten en anti groen en alg.

Zwembad aanleggen: wat kost een zwembad in de tuin?

Wat een zwembad aanleggen kost verschilt per situatie en is grotendeels afhankelijk van uw wensen. Gaat u voor een prefab zwembad of een buitenzwembad op maat? Hoe valt het zwembad te integreren in uw tuin? Wilt u bijzonderheden in, aan of bij het zwembad? Wij komen graag bij u langs om alles door te spreken. Zodra wij helder hebben wat precies uw wensen zijn kunnen wij het ontwerp voor u maken en komen wij met een passende offerte.

Zwembad aanleggen Sittard Tuinservice Bindels

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de tuin? Of bent u al overtuigd van een bepaald type zwembad dat u wilt laten maken? Bel dan naar 0475 - 26 03 00 voor een zwembad aanleggen in Sittard door Tuinservice Bindels. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van totaalpakketten op het gebied van tuinaanleg en zwembaden. Dit doen wij al ruim 25 jaar, er is dus geen wens die wij niet kunnen realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij gaan graag met u in gesprek over de diverse opties. Om alvast wat inspiratie op te doen kunt u onze projecten-pagina bekijken.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging