0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Schutting plaatsen Sittard

Bij een nieuwe tuin hoort eigenlijk ook een nieuwe schutting. Een schutting dient niet alleen ter afscheiding van uw eigen tuin en die van de buren, maar het bepaalt ook deels de uitstraling van uw tuin. Tuinservice Bindels kan vele soorten schutting plaatsen in Sittard en omgeving, van standaard tot exclusief afhankelijk van uw wensen. Ook kunnen wij tuinverlichting integreren in de tuinafscheiding. Rondom uw tuin kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sfeerverlichting, maar we kunnen ook functionele verlichting erin aanbrengen.

Schutting plaatsen Sittard mogelijkheden

Wanneer de hoveniers van Tuinservice Bindels bij u een schutting plaatsen in Sittard kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. Zo kunnen wij diverse houten schuttingen bij u plaatsen. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere houtsoorten en kleuren, maar u heeft bijvoorbeeld ook keuze in hoe ze geplaatst worden. U kunt hierbij denken aan horizontaal of verticaal, overlappend et cetera. Ook kunnen we staal gebruiken als schutting. Zo kunnen we een gaaspaneel plaatsen waar we bijvoorbeeld klimop doorheen laten groeien, of werken met cortenstaal voor een moderne en warme of industriële look. Natuurlijk kunnen we ook een natuurlijke tuinafscheiding voor u realiseren. U kunt hierbij denken aan haag elementen, maar we kunnen ook met rotsen en andere beplanting werken. Ook kunnen we een combinatie maken van de diverse mogelijkheden. Wat denkt u van een deels stalen en deels hardhouten schutting? Of deels klimop met cortenstaal? Er zijn tal van opties die we voor u kunnen creëren! Een schutting plaatsen in Sittard laat u daarom door Tuinservice Bindels doen.

Naast het plaatsen van schuttingen kunnen we ook andere zaken omtrent tuinafscheiding voor u realiseren. Zo kunnen we voor de oprit, carport of voortuin een tuinpoort realiseren, eventueel in combinatie met een hek. Daarnaast kunnen we ook tuin- en windschermen plaatsen of betonnen of bakstenen muren.

Heeft u andere wensen die we hierboven niet genoemd hebben? Dan betekent dat niet dat we het niet voor u kunnen realiseren. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring omtrent alles wat met tuinaanleg te maken heeft. Op dat gebied is er dus bijna niets dat wij nog niet gedaan hebben, wij kunnen haast iedere wens realiseren.

Schutting plaatsen Sittard Tuinservice Bindels

Wilt u ook uw tuin renoveren of opnieuw aanleggen en daarbij een nieuwe schutting plaatsen? Schakel dan voor een schutting plaatsen in Sittard Tuinservice Bindels in. U kunt dit doen door te bellen naar 0475 - 26 03 00 of door ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u in gesprek.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging