0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Beplantingsplan Sittard

Wilt u graag uw tuin van beplanting voorzien of een nieuwe tuin laten ontwerpen met veel beplanting erin? Dan kan Tuinservice Bindels een beplantingsplan Sittard voor u opstellen. Een beplantingsplan biedt uitkomst wanneer u graag geniet van mooie planten in uw tuin, maar u weinig verstand heeft van grond, voeding en planten. Wanneer wij een beplantingsplan voor u op mogen stellen hoeft u hier niet bij na te denken, onze hoveniers nemen alles uit handen. Wel hebben we uw wensen nodig zodat we uiteindelijk tot een perfect ontwerp kunnen komen. Wij komen dan ook graag langs om alles te bespreken. Daarnaast moeten we ook uw tuin bekijken, omdat we rekening moeten houden met de volgende zaken:

 • het type bodem (nat of droog)
 • de grondkwaliteit
 • ligging van de tuin
 • de indeling van de tuin
 • kleuren in de tuin
 • huidige bestrating in de tuin
 • plant- en bloemenvormen
 • wensen qua onderhoud

Zodra wij uw wensen en uw tuin in kaart hebben gebracht kunnen we voor u aan de slag gaan. We kijken wat u graag wilt, of deze planten geschikt zijn voor de tuin en op welke plek deze moeten staan vanwege het aantal zonuren. Komt dit niet allemaal overeen kijken wij natuurlijk naar alternatieven. Meestal kunnen we u al ter plekke vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat u enigszins weet wat u kunt verwachten. Wanneer wij het eerste ontwerp af hebben bespreken wij deze met u. Is dit wat u verwacht of ziet u graag wijzigingen? Wellicht heeft u in tussentijd nog wat nieuws gevonden wat u ook graag wilt verwerken in het ontwerp. Dit is allemaal nog mogelijk. Nadat we het beplantingsplan Sittard hebben besproken maken we een definitief ontwerp, waarvan wij zeker weten dat u er blij van wordt.

Beplantingsplan Sittard tuinontwerp

Wij kunnen ook een beplantingsplan Sittard bij een tuinontwerp maken. Dit doen wij vaak wanneer u een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen waarbij u veel planten wilt in de tuin. Zo weet u niet alleen dat alle planten op de juiste plek komen te staan, maar krijgt u ook vast een idee van hoe de tuin zich straks vorm gaat geven. Wilt uw hele tuin opnieuw laten ontwerpen? Bel ons dan voor het inplannen van een oriënterend gesprek of vul ons contactformulier in. Wij komen graag met u in contact.

Beplantingsplan Sittard uitvoeren

Wanneer wij voor u een ontwerp maken kunnen wij natuurlijk ook het beplantingsplan Sittard voor u uitvoeren. Wij stellen een offerte voor u op voor de planten die wij voor u van de kweker halen en de werkzaamheden die wij bij u moeten uitvoeren. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bestellen de planten bij de kweker en zodra deze er zijn beginnen we met het beplanten van de tuin. Natuurlijk zorgen wij ook direct voor de juiste voeding voor de planten, zodat u lang van alle planten kunt genieten.

Beplantingsplan Sittard door Tuinservice Bindels

Benieuwd naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Laat dan een beplantingsplan Sittard door Tuinservice Bindels opstellen. Met de juiste beplanting kunt u van uw tuin ook weer een droomtuin maken. U kunt direct een afspraak inplannen door ons te bellen op 0475 - 26 03 00. Wilt u eerst meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Onze hoveniers staan met plezier voor u klaar.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

 • Allround hoveniersbedrijf
 • Gespecialiseerd in historisch groen
 • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging