0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinontwerp Sittard: op maat gemaakt

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar sluit de tuin niet aan bij uw wensen? Of is uw huidige tuin niet meer zoals u wilt? Wacht dan niet langer en laat uw wensen door één van onze tuinontwerpers realiseren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen. Of u nu graag een (zwem)vijver in uw tuin wilt of juist een groot zonneterras. Onze specialisten nemen al uw wensen mee in uw unieke tuinontwerp.

Tuinontwerp Sittard: onze werkwijze

Voordat wij kunnen starten met het daadwerkelijke ontwerp van uw tuin, gaan wij eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek met u aan. Dit gesprek is puur om uw wensen, stijl en budget te bespreken. Als u na dit gesprek geïnspireerd bent door onze aanpak, dan maakt één van onze tuinontwerpers op basis van de oriëntatie enkele schetsen. U kunt uw feedback en mening loslaten op deze schetsen en met behulp daarvan realiseren wij het uiteindelijke tuinontwerp.

Tuinontwerp Sittard: beplantingsplan

Bent u gek op planten, bomen en bloemen? Wij stellen onze tuinontwerpen in eerste instantie op zonder beplantingsplan, maar bieden u wel de mogelijkheid om naast het uiteindelijke tuinontwerp ook een apart beplantingsplan te laten opstellen. Vraag gerust naar wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Bellen kan via 0475 - 26 03 00 of vul het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging