0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinontwerp Sittard: op maat gemaakt

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar sluit de tuin niet aan bij uw wensen? Of is uw huidige tuin niet meer zoals u wilt? Wacht dan niet langer en laat uw wensen door één van onze tuinontwerpers realiseren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen. Of u nu graag een (zwem)vijver in uw tuin wilt of juist een groot zonneterras. Onze specialisten nemen al uw wensen mee in uw unieke tuinontwerp.

Tuinontwerp Sittard: onze werkwijze

Voordat wij kunnen starten met het daadwerkelijke ontwerp van uw tuin, gaan wij eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek met u aan. Dit gesprek is puur om uw wensen, stijl en budget te bespreken. Als u na dit gesprek geïnspireerd bent door onze aanpak, dan maakt één van onze tuinontwerpers op basis van de oriëntatie enkele schetsen. U kunt uw feedback en mening loslaten op deze schetsen en met behulp daarvan realiseren wij het uiteindelijke tuinontwerp.

Tuinontwerp Sittard: beplantingsplan

Bent u gek op planten, bomen en bloemen? Wij stellen onze tuinontwerpen in eerste instantie op zonder beplantingsplan, maar bieden u wel de mogelijkheid om naast het uiteindelijke tuinontwerp ook een apart beplantingsplan te laten opstellen. Vraag gerust naar wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging