0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinaanleg Sittard

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan is het tijd voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Of u nu een tuinontwerp bij ons heeft laten maken, hier een ander bedrijf voor heeft ingeschakeld of dat u zelf een ontwerp heeft gemaakt; wij zorgen ervoor dat uw tuin vakkundig en professioneel wordt aangelegd.

Voordat wij starten met de aanleg van uw tuin maken we eerst een werkomschrijvende offerte. Hierin vindt u een omschrijving van alle werkzaamheden die verricht moeten worden en vindt u een overzicht van alle materialen die nodig zijn. U kunt dankzij deze offerte in één oogopslag zien wat de kostprijs is van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg Sittard met ruim 25 jaar ervaring

Als hoveniersbedrijf hebben wij meer dan 25 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen. Woont u in Sittard en wilt u een tuin laten aanleggen? Schakel ons dan in voor tuinaanleg. Als u kiest voor ons dan weet u zeker dat de aanleg van uw nieuwe tuin vakkundig uitgevoerd wordt. Of het nu gaat om de aanleg van een kleine voortuin of om de aanleg van een grote achtertuin. Wij houden u tijdens het proces op de hoogte van zowel de voortgang als de planning van alle werkzaamheden.

Tuinaanleg Sittard: het basisplan

  • Opstellen van werkomschrijvende offerte
  • Vastleggen van begin- en einddatum
  • Plaatsen van grondwerk (Straatzand storten waar bestrating komt, zwart zand in de rest van de tuin)
  • Harde materialen in de tuin verwerken
  • Oplevering van de tuin op de afgesproken einddatum
  • Schriftelijke afhandeling

Bovengenoemd stappenplan is ons basisplan, hier wijken we vanaf als er bijvoorbeeld een vijver aangelegd moet worden of u ook een beplantingsplan bij ons heeft afgenomen. Wilt u weten of wij ook uw tuinaanleg kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op via 0475 - 26 03 00 of het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging