0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinaanleg in Sittard

Als u in Sittard een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen of een tuin wilt laten renoveren kan Tuinservice Bindels u daar in voorzien. Wij zetten uw wensen om in een ontwerp en voeren alle werkzaamheden tot de laatste bloempot aan toe uit. Ook als het minder omvangrijke projecten betreft. Maak gebruik van het contactformulier voor het aanvragen van een offerte of bel ons op 0475 - 26 03 00 voor de realisatie van uw droomtuin.

Nieuwe tuin aanleggen in Sittard

Een nieuwe tuin begint vaak bij uw eigen ideeën en voorkeuren. Deze proberen wij vervolgens zo goed mogelijk te verwerken in een ontwerp. De mogelijkheden die de ruimte biedt zijn ook een belangrijk element van het ontwerp. Met onze expertise zullen we proberen daar zoveel mogelijk uit te halen. Tijdens de aanlegfase kan het ontwerp waar nodig eventueel nog worden aangepast. Hierin stellen we ons flexibel op.

Vervolgens wordt het tijd voor het aanleggen van de tuin zelf. Die klus pakken we van voor tot achter helemaal zelf op. Indien we niet alle werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren bespreken we van tevoren op welke manier we deze zullen uitbesteden. En ook nadat alles definitief is afgerond kunt u voor het onderhoud van de tuin een beroep op ons blijven doen.

Bestaande tuin renoveren in Sittard

Heeft uw bestaande tuin de afgelopen jaren wat minder aandacht gekregen en wilt u wel eens iets anders? Renoveren is dan een goede optie. Zo’n renovatie kan op tal van manieren. Bijvoorbeeld door materialen uit de bestaande tuin een nieuwe bestemming te geven. Nieuwe gemetselde bloembakken van natuurlijk ogende klinkers afkomstig uit het oude terras of een doorleefde tuinafscheiding van oud vlonderhout.

Een bepaald element uitbreiden of juist inperken kan ook. Meer terrasruimte of juist wat minder stenen, een kruidentuin op de plaats die vroeger werd opgevuld met houtsnippers. Laat het idee van een prijzige en eeuwigdurende tuinrenovatie u vooral niet tegenhouden. In de meeste gevallen is er voor ieder budget wel het een en ander mogelijk.

Contact met Tuinservice Bindels voor het aanleggen van een tuin in Sittard

Of u nu een grote of een kleine tuin wilt laten aanleggen, wilt renoveren of compleet iets nieuws wilt. In Sittard kunt u Tuinservice Bindels inschakelen. Wij realiseren uw droomtuin. We zijn 24/7 te bereiken via 0475 - 26 03 00 en door middel van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging