0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinonderhoud in Sittard

Wilt u in Sittard uw tuinonderhoud uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Bij Tuinservice Bindels helpen we u met zowel het onderhoud van uw complete tuin als met meer specifieke onderhoudsklussen. Neem contact op via 0475 - 26 03 00 voor een afspraak of maak gebruik van het contactformulier .

Tuinonderhoud uitbesteden in Sittard

Het uitbesteden van tuinonderhoud kan op verschillende manieren. Misschien geniet u zelf enorm van tuinieren en wilt u alleen specifieke werkzaamheden door ons laten doen. Groene aanslag weghalen bijvoorbeeld of het kundig snoeien van fruitbomen.

Wanneer u eigenlijk niet voldoende tijd heeft voor het onderhoud van de tuin vanwege andere verplichtingen kunt u het ook volledig bij ons neerleggen. Dan doen wij het complete onderhoud van onkruid verwijderen tot grasmaaien. En kunt u uw spaarzame tijd genietend doorbrengen in een goed onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Sittard inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor elke tuin anders. Bij onderhoudsvrije tuinen zullen onkruid en groene aanslag verwijderen veelvoorkomende bezigheden zijn. Terwijl bijhouden, bemesten en snoeiwerk vormen van onderhoud zijn die vaker voorkomen bij tuinen met veel planten.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het knippen van een buxushaag of het bijwerken van kale plekken in een grasveld. Ook bomen en struiken op de juiste manier snoeien is erg specialistisch werk. Even als het herstel van een verzakt tuinpad of een gehavende schutting.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud speelt een belangrijk rol in het handhaven van de tuin zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Als de natuur de kans krijgt veranderd de tuin binnen de kortste keren in een chaotische wildernis. Dat oogt niet alleen onverzorgd, het komt de beoogde balans van de tuin ook niet ten goede.

Niet alleen zorgt een slecht onderhouden tuin voor slordige indruk, het heeft ook een effect op het welzijn van planten en bomen. Zonder luchtige grond, het correct bijsnoeien en voldoende voedsel heeft u minder vruchten, kleur en bloemen in uw tuin. En dat zou onnodig zijn.

Contact met Tuinservice Bindels voor tuinonderhoud in Sittard.

Even als de meeste andere dingen in het leven heeft een tuin liefde en zorg nodig. Door de tuin regelmatig te onderhouden blijft alles netjes, mooi en in proportie. In Sittard kunt u terecht bij Tuinservice Bindels als u tuinonderhoud wilt uitbesteden.

Het onderhoud kunnen we zowel voor particulieren als voor bedrijven uitvoeren. Mogelijkerwijs in de hoedanigheid van een onderhoudscontract dat specifiek op uw wensen is afgestemd. We zijn te bereiken op 0475 - 26 03 00 of via het contactformulier op de website.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging