0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinonderhoud door uw hovenier

Als u groene vingers heeft kunt u zelf een heleboel werkzaamheden verrichten in uw tuin. Maar bij grote onderhoudswerkzaamheden in uw tuin spelen ervaring en kennis een grote rol. Voor deze werkzaamheden schakelt u in heel Limburg, dus ook bij u in Sittard, onze hoveniers in. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

Onderhoudscontract

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn op het gebied van tuinonderhoud bieden wij u verschillende onderhoudsmogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen dan periodiek bij u langs om uw tuin te voorzien van volledig onderhoud. Wilt u zelf ook wat dingen in de tuin blijven doen? Dan passen wij het onderhoudscontract aan en voeren wij alleen grote onderhoudswerkzaamheden voor u uit. Hier vallen onder andere boomverzorging en het schoonmaken van uw vijver onder.

Voor ons is het van belang dat u kunt genieten van uw tuin! Of het nu gaat om het wieden van de borderbeplating of om het reinigen van uw bestrating, wij voeren alle werkzaamheden vakkundig en professioneel uit. Wilt u weten of wij ook u van dienst kunnen zijn? Vraag dan een offerte aan met daarin duidelijk vermeld welke werkzaamheden u door ons wilt laten verrichten.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging