0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Vijver aanleggen Sittard

Wij zijn veelzijdig en bieden u talloze mogelijkheden als het gaat om tuinaanleg. Daarom kunt u ook bij ons terecht als u een vijver in uw tuin wilt laten aanleggen Onze specialisten plaatsen vijvers in tuinen die nieuw aangelegd worden, maar integreren ook vijvers in bestaande tuinen. Op iedere aanvraag hebben wij een passend antwoord.

Bij het aanleggen van een vijver komt meer kijken dan u in eerste instantie zult denken. Van het aanvragen van de vergunning tot het inwerking stellen van de technische ruimte, er moeten veel zaken geregeld worden. Gelukkig weten onze specialisten precies wat er allemaal geregeld moet worden en kunnen wij uw vijveraanleg van begin tot eind verzorgen.

Vijver aanleggen: natuurlijke vijver, zwemvijver of zwembad

Een vijver in uw tuin is leuk, maar hoe leuk is het wanneer u kunt zwemmen in uw vijver? In Sittard en omgeving leggen wij al vele jaren zwemvijvers en zwembaden aan. Van compleet op maat gemaakte zwembaden tot prefab baden, wij bieden u talloze mogelijkheden als het gaat om het aanleggen van een zwemvijver of zwembad. Kiest u onze specialisten voor de aanleg van uw zwembad of zwemvijver, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan waterpompen van het merk Speck, folieliners van de merken Alkorplan en Elbe en verwarmingsonderdelen van Hayward.

Wilt u uw zwembad in de winter af kunnen dekken? Of een specialist inschakelen voor het zomer- of winterklaar maken van uw zwembad? Ook voor alle toebehoren en het onderhoud van uw zwembad schakelt u in Sittard onze hoveniers in.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging