0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuinrenovatie in Sittard

Voldoet uw tuin in uw ogen niet meer aan het beoogde plaatje en wilt u wat anders? Of zijn specifieke dingen niet langer zo mooi als ze eens waren? Voor een tuinrenovatie kunt u Tuinservice Bindels inschakelen in Sittard. Bel 0475 - 26 03 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie wordt vaak uitgelegd als een verbouwing van een tuin met behoud van bestaande elementen. Daarmee is het minder prijzig en minder ingrijpend dan de realisatie van een nieuwe tuin. En de manier waarop bepaalt u zelf. U heeft de mogelijkheid om alles om te gooien of om slechts enkele elementen te wijzigen of te vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het intact laten van het terras of een tuinpad terwijl u de tuin voor het overige deel opnieuw laat inrichten. Het opnieuw gebruiken van de mooiste bomen en planten voor het nieuwe ontwerp. Of een terrasoverkapping voor dat knusse zithoekje, zodat u onder alle weersomstandigheden droog en uit de wind zit.

Waarom een tuinrenovatie in Sittard?

Voorkeuren en omstandigheden veranderen. Naar verloop van tijd willen mensen wel eens iets anders, dingen gaan kapot en ze slijten. Stel, u heeft recent wat meer vrije tijd en geniet ervan om af en toe in de tuin bezig te zijn. Minder bestrating en wat meer kleur zou dan wel leuk zijn. Of de schutting is zo krakkemikkig geworden dat het bij de volgende storm wel eens definitief afgelopen zou kunnen zijn.

Misschien is de tuin niet kindvriendelijk genoeg nu ze zo langzamerhand in de fase komen dat ze steeds ondernemender worden. Dan doet steen meer pijn dan gras, is een vijver verre van ideaal en is een speeltoestel helemaal op zijn plaats. Of de kindertijd is zo langzamerhand wel voorbij, en u wilt precies de omgekeerde weg bewandelen. Dat kan allemaal met een renovatie.

Kosten tuin renoveren in Sittard

Hoeveel een tuinrenovatie uiteindelijk zal gaan kosten hangt helemaal af van de omvang van de renovatie. Gaat het om een groot project dan wordt daar in de meeste gevallen ook een tuinontwerp voor gemaakt. Bij wat kleinere aanpassingen is een schets van het specifieke onderdeel meestal voldoende.

Verder zijn nog enkele andere factoren van invloed op de kosten. Moet de tuin worden uitgegraven, leeggehaald of opgehoogd? In welke mate laat u bestaande elementen in het nieuwe ontwerp terugkomen? In hoeverre speelt het kwaliteitsniveau een rol? Allemaal onderwerpen die mede de prijs bepalen.

Uiteindelijk kan de renovatie volkomen worden afgestemd op uw budget. Voor alle situaties zijn er dus voldoende mogelijkheden. En wanneer we goed gebruik maken van bestaande elementen kunnen we ook voor een bescheiden budget iets leuks realiseren.

Contact met Tuinservice Bindels voor het renoveren van een tuin in Sittard

Bent u toe aan een upgrade van uw tuin maar wilt u niet direct alles vervangen? Schakel dan de hulp in van Tuinservice Bindels voor een tuinrenovatie in Sittard. U kunt een afspraak maken via 0475 - 26 03 00 of een offerte aanvragen via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging