0475 - 26 03 00

Hovenier nodig in Sittard?

Tuin bestraten Sittard

Ziet u het niet zitten om uw hele tuin opnieuw te laten inrichten? Kies er dan voor om een deel van uw tuin te voorzien van nieuwe tuinbestrating. Met het wijzigen van de bestrating kunt u uw tuin al een hele andere uitstraling geven. In Sittard voorzien onze hoveniers u graag van adviezen op het gebied van tuinbestrating. Wij weten precies welk type aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om de aanleg van een tuinpad of een terras, wij helpen u graag bij uw tuin bestraten!

Tuin bestraten Sittard: een ruim assortiment

Heeft u precies in uw hoofd welk type bestrating u wilt laten plaatsen? Of heeft u nog geen idee? Er is enorm veel mogelijk op het gebied van tuinbestrating. Van grote tegels tot grind, wij bieden u een ruimte keuze aan soorten en materialen. Zodra u een keuze heeft gemaakt, maken wij een afspraak met u om de nieuwe tuin te bestraten. Binnen de kortste keren ziet uw tuin er met een kleine aanpassing anders uit!

Wilt u adviezen ontvangen op het gebied van tuinbestrating? Of direct een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0475 - 26 03 00.

 
 

Ons werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Sittard, Roermond, Heerlen, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging